antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siz de uzun seneler süresince arzu rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür düzlükınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışdoneş yapabilirsiniz!

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı yahut kızıl kabil vesair berrak renklerle kontrast oluşturmadığı ciğerin odanın elan majör görünmesini esenlayacaktır. şayet çok ak pak olmayan hararetli renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi yaratmak midein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Özel tasarımı sebebiyle tek kez ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer imkanı katkısızlar.

Daha çok minimal ve çağcıl bir stil elde geçirmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada makam alan beyaz zehir, siyah ve gri tonları size kebir bir kolaylık sağlayacak. Hayat yerınızda bir alanda antrasit rengi sıkı bir şekilde kullanın.

Möble ve nesil dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra biraşkın rengi bile kullanmaya taban oluşturur. Akak odasından balkona derece geniş kullanım sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür yerı sunan Bellona farkıyla elan hayırlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Kullanıcıları doğrulamak, Web şehir mizin aktif bir şekilde kullanmaını çıkarmak, yürekerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi çözümleme eylemek ciğerin çerezleri kullanıyoruz. Web Site mizi kullanımınızla ait detayları, reklamcılık ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa konseptı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği çağ bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir cazibe zalimlabilir.

Antrasit nötr bir renk evetğu muhtevain sert çok sima tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. antrasit duvar boyas Meydanda gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok henüz bıçkın, siyahtan henüz azca antrasit gri boya dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden elan çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten pop olmayı mirardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Tahakkümda elde yapılmak istenildiği dönem RGB renkleri eşit değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk olan antrasit diğer tüm griler tonlarından değişikdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir denge, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline aldatmaıyor. Özellikle mat strüktürda yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit renk ev dekorasyonunda modern ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları ciğererir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği temsil ederken özge renklerle ilahî bir akort derunerisindedir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri almak evin genel dizaynına modern bir görünüm antrasit gri dekorasyon tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page